doorpaksessie

  • * een verkenning van de hechtheid en de helderheid in het leiderschapsteam
  • * de gezondheid van jouw organisatie onder de loep
  • * aandacht voor vertrouwen en de focus op resultaat
  • * commitment op een samenwerking
Pak door en neem contact op
Doorpaksessie

Kennismaken en doorpakken

De nadruk ligt op een persoonlijke kennismaking met elkaar en een functionele verkenning van de hulpvraag. We maken samen de balans op: wat werkt wel en wat werkt niet (meer). We stellen kritische vragen om inzichtelijk te krijgen hoe het is gesteld met de ‘gezondheid’ van de organisatie en de onderlinge samenwerking in het leiderschapsteam. De volgende aspecten komen bijvoorbeeld aan bod:

  • Oprechtheid in gesprekken
  • Moreel van het personeel
  • Duidelijkheid van het beleid
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Ziekteverzuim en personeelsverloop
  • Productiviteit

Verwachtingen

Wij helpen jouw leiderschapsteam met het creëren van een gezonde organisatie. Een goed voorbeeld geven in houding en gedrag speelt hierin een cruciale rol en onze aandacht en energie gaat daar dan ook naar toe. De rol van onze coaches/adviseurs is primair gericht op de onderlinge samenwerking en de verbinding binnen het leiderschapsteam. Van daaruit kun je vervolgens met een heldere en eenduidige boodschap alle medewerkers betrekken, informeren en waarderen.

Concreet resultaat

We pakken in 1 sessie door met elkaar om erachter te komen of een vervolg, een investering in hechtheid en helderheid, van waarde kan zijn voor de organisatie.

Team Doorpak BV

Oprichters Hans Kets & Selmar Wesselink, zijn organisatiepsycholoog en teamcoach. Ze hebben veel ervaring in het begeleiden en coachen van leiderschapsteams. Na het afronden van de studie psychologie hebben ze zich verder ontwikkeld in ondermeer NLP, Systemisch werken en Transactionele Analyse. Beiden zijn gecertificeerd in het afnemen van de Core Values Index (CVI), een meetinstrument om ieders natuurlijke bijdrage aan teamwork (positief en negatief) te duiden.

Het Team Doorpak bestaat naast Hans en Selmar uit de adviseurs/teamcoaches Inge de Vries, Jeffrey Hofman, Henrike Schotman en Frank Wienen. De backoffice is in handen van Marloes Stemerding.

Voor meer informatie bezoek de pagina Over Ons.

"Wow, ik ben echt tot de kern gekomen"
John Kolthof Stratech

In vijf inspirerende sessies door alle lagen van het teamwork model van Lencioni. Door de persoonlijke inbreng van Selmar en Hans ontstaat er snel vertrouwen en kom je tot de kern. Je leert hoe je teamwork kunt realiseren maar ook wat je eigen rol hierin kan zijn. Deze training heeft voor mij veel inzicht gegeven en helpt mij in het herkennen van situaties en bij het nemen van beslissingen.
John Kolthof, Manager R&D en service, Stratech

“Teamwork is een keuze"
Zarina Dihal-Chedi Gemeente Enschede

“Ik vond het ook erg leuk en vooral waardevol om te doen. In mijn optiek heb ik er persoonlijk, maar ook voor ons team, veel aan gehad. Dat teamwork een doorlopend proces blijft, is zeker waar! Nogmaals dank voor de goede begeleiding”

Vrijer

Ik wil groeien in mijn rol als leidinggevende. Ik wil een persoonlijke ontwikkeling doormaken en mij vrijer kunnen bewegen. Een ontwikkeling waar ik mijn leven lang profijt van blijf houden.

Effectiever

Ik wil een team dat prettig en effectief met elkaar samenwerkt. Ik wil faciliteren in het behalen van mooie prestaties met behoud van werkplezier. Met inzet van effectieve strategieën waaruit ik kan kiezen. Zo kan ik de manier die het beste bij mij past inzetten binnen mijn team, zonder een trucje te doen.

De juiste kopzorgen

Ik wil met de juiste kopzorgen naar huis en naar mijn werk. Ik wil leren hoe ik verantwoordelijk kan zijn zónder dat ik alles naar mij toetrek. Als ik zeg: “de verantwoordelijkheden laag”, dan wil ik dat daadwerkelijk doen en er op kunnen vertrouwen. Mijn teamleden in hun kracht, ik zelf ook.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur mij een offerte