Opleiding doorpakken in teamwork

 • * ervaringsgericht aan de slag met de vijf frustraties van teamwork
 • * werken aan een gezonde organisatie en een gezonde werk-/privé balans
 • * leiding geven aan jezelf, je team en/of je organisatie
 • * persoonlijk leiderschap en functionele groei in leidinggeven
Download brochure
Opleiding Doorpakken in teamwork

Persoonlijke en functionele groei

Je gaat met een deelnemersgroep van gemotiveerde én gecommitteerde leidinggevenden en teamcoaches gericht aan het werk met doorpakken in teamwork. Dit doe je door de vijf frustraties van teamwork te kennen, te doorvoelen en om te buigen naar voorwaarden voor succesvol teamwork.

Vrijer en effectiever in je leidinggevende rol

Tijdens de blokken én tussentijds maak je herkenbare persoonlijke en functionele groei door. Je ervaart al snel wat je te doen hebt om je vrijer in je functie te bewegen, effectiever te zijn en ‘de juiste kopzorgen’ te hebben.

Ben je voornemens de opleiding te gaan volgen en heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een intakegesprek aan.

Daar

Praktische informatie

Duur : 6 maanden
Tijd : 10 opleidingsdagen, verdeeld over 5 blokken (incl. 1 tussenovernachting)
Investering : € 5.150,- (vrij van BTW)
Groepsgrootte : 12 deelnemers
Locatie : verschillende locaties in omgeving Twente

Je ontvangt een certificaat van deelname

Download brochure en lees meer

Resultaat

Na de opleiding voel je jezelf vrijer en geef je met meer vertrouwen en daadkracht invulling aan jouw rol als leidinggevende of teamcoach.

Je merkt een positieve verschuiving in je werk/privé balans en hebt de juiste ‘kopzorgen’, passend bij jouw verantwoordelijkheid.

Je herkent de voorwaarden voor succesvol teamwork en stuurt effectief op de vier disciplines om een gezonde organisatie te creëren.

Je neemt bewuste keuzes en besluiten en gaat lastige en oncomfortabele gesprekken aan.

Opleiding doorakken

De opleiders

Beide opleiders, drs. Hans Kets & drs. Selmar Wesselink, zijn organisatiepsycholoog. Ze hebben 15 jaar ervaring in trainen/coachen van teams en het begeleiden van organisatieontwikkeltrajecten. Ze werken ondermeer met NLP, Systemisch werken en Transactionele Analyse.

 • hans kets

  Hans Kets

  Motiveren, doorvragen tot de kern, flow in teams
 • Selmar wesselink

  Selmar Wesselink

  Werkplezier, respectvol confronteren, doen wat nodig is
Open, Proactief en Hulpvaardig.
Kortom, we zijn bezig met de kern van de zaak.
Rogier Borggreve
Rogier Borggreve | Heutink ICT

Vrijer

Ik wil groeien in mijn rol als leidinggevende. Ik wil een persoonlijke ontwikkeling doormaken en mij vrijer kunnen bewegen. Een ontwikkeling waar ik mijn leven lang profijt van blijf houden.

Effectiever

Ik wil een team dat prettig en effectief met elkaar samenwerkt. Ik wil faciliteren in het behalen van mooie prestaties met behoud van werkplezier. Met inzet van effectieve strategieën waaruit ik kan kiezen. Zo kan ik de manier die het beste bij mij past inzetten binnen mijn team, zonder een trucje te doen.

De juiste kopzorgen

Ik wil leren hoe ik verantwoordelijk kan zijn zónder dat ik alles naar mij toetrek. Met de juiste kopzorgen. Een hoge prestatiestandaard vind ik heel belangrijk op het werk. Maar thuis/privé hanteer ik ook een hoge standaard, dus ik wil de balans gezond houden en daar meer voorbeeldgedrag in tonen.

Vrijblijvend intake gesprek aanvragen

Vraag aan!