Opleiding doorpakken in teamwork

 • * ervaringsgericht aan de slag met de vijf frustraties van teamwork
 • * werken aan een gezonde organisatie en een gezonde werk-/privé balans
 • * persoonlijke en functionele groei
Download brochure
Opleiding Doorpakken in teamwork

Opleiding in persoonlijk leiderschap

Je gaat met een groep gemotiveerde én gecommitteerde leidinggevenden gericht aan de slag met doorpakken in teamwork. Dit doe je door de vijf frustraties van teamwork te leren kennen en om te buigen naar voorwaarden voor succes.

Vrijer en effectiever in je rol als leidinggevende

Tijdens de blokken én tussentijds maak je herkenbare persoonlijke en functionele groei door. Je ervaart al snel wat je te doen hebt om je vrijer in je rol te bewegen, effectiever te zijn en ‘de juiste kopzorgen’ te hebben.

Daar

Praktische informatie

Duur : 6 maanden
Tijd : 10 opleidingsdagen, verdeeld over 5 blokken (incl. 1 tussenovernachting)
Investering : € 5.150,- (vrij van BTW)
Groepsgrootte : 16 deelnemers
Locatie : verschillende locaties in omgeving Twente

Je ontvangt een certificaat van deelname

Download brochure

Resultaat op leidinggeven na de opleiding

Na de opleiding voel je jezelf vrijer en geef je met meer vertrouwen en daadkracht invulling aan jouw rol als leidinggevende. Je merkt een positieve verschuiving in je werk/privé balans. Je gaat vrijer en blijer naar je werk en hebt de juiste kopzorgen.

Je stuurt effectiever op de vier disciplines om een gezonde organisatie te creëren. Je herkent de voorwaarden voor succesvol teamwork en, je neemt bewustere keuzes en besluiten. Je gaat lastige en oncomfortabele gesprekken niet uit de weg, je neemt verantwoordelijkheid.

Opleiding doorakken

De opleiders

Beide opleiders, Hans Kets & Selmar Wesselink, zijn organisatiepsycholoog en teamcoach. Ze hebben veel ervaring opgedaan en zich verder ontwikkeld in ondermeer NLP, Systemisch werken en Transactionele Analyse. Voor meer achtergrondinformatie bezoek de pagina: de opleiders.

Meer over de theorie bij bovenstaand piramidemodel wordt uitgelegd op de pagina teamworkmodel van Lencioni.

 • hans kets

  Hans Kets

  Motiveren, doorvragen tot de kern, flow in teams
 • Selmar wesselink

  Selmar Wesselink

  Werkplezier, respectvol confronteren, doen wat nodig is
Ik vond de opleiding top
en heel persoonlijk gegeven.
review5
Harm Jan Stam | Oxilion

Vrijer

Ik wil groeien in mijn rol als leidinggevende. Ik wil een persoonlijke ontwikkeling doormaken en mij vrijer kunnen bewegen. Een ontwikkeling waar ik mijn leven lang profijt van blijf houden.

Effectiever

Ik wil een team dat prettig en effectief met elkaar samenwerkt. Ik wil faciliteren in het behalen van mooie prestaties met behoud van werkplezier. Met inzet van effectieve strategieën waaruit ik kan kiezen. Zo kan ik de manier die het beste bij mij past inzetten binnen mijn team, zonder een trucje te doen.

De juiste kopzorgen

Ik wil leren hoe ik verantwoordelijk kan zijn zónder dat ik alles naar mij toetrek. Met de juiste kopzorgen. Als ik zeg: “de verantwoordelijkheden laag”, dan wil ik dat ook daadwerkelijk doen en er op kunnen vertrouwen. Mijn teamleden in hun kracht, ik ook.

Vrijblijvend intake gesprek aanvragen

Vraag aan!