Doorpaksessie open inschrijving

  • * ervaringsgerichte kennismaking
  • * diverse groep met max. 16 deelnemers
  • * enerverende ochtend incl. lunch
Inschrijven
doorpaksessie open inschrijving

Persoonlijk aan de slag met teamwork

De doorpaksessie is een ervaringsgerichte kennismaking met onze diensten. Je krijgt inzicht in de vijf belangrijkste principes van teamwork en krijgt tips hoe je frustraties kan ombuigen naar succes. Deelnemers aan onze doorpaksessies hebben veelal een leidinggevende of (aan)sturende rol.

Een enerverende ochtend inclusief uitgebreide lunch

De sessie duurt van 9.30 – 12.30 uur, incl. een uitgebreide lunch. Je krijgt een schrijfblok + pen en hoeft verder niks mee te nemen. We geven op een luchtige en enerverende wijze invulling aan de sessie. Mogen we jou welkom heten? Meld je dan aan en neem gratis een introducé mee.

Investering: € 150 (vrij van BTW) incl. lunch + gratis introducé

Inschrijven

Concreet resultaat

Je maakt op ervaringsgerichte wijze kennis met Dé vijf frustraties van teamwork en met Doorpak BV. We bieden je een praktisch handvat waarmee je een frustratie ook kan ombuigen naar een succes. Als je ervoor kiest om met een gerichte doorpakactie de deur uit te gaan, zijn we jouw stok achter de deur. De doorpaksessie is bovendien een mooie gelegenheid tot netwerken.

De opleiders

Beide opleiders, Hans Kets & Selmar Wesselink, zijn organisatiepsycholoog en teamcoach. Ze hebben veel ervaring opgedaan en zich verder ontwikkeld in ondermeer NLP, Systemisch werken en Transactionele Analyse. Voor meer achtergrondinformatie bezoek de pagina: de opleiders.

Meer over de theorie bij bovenstaand piramidemodel wordt uitgelegd op de pagina teamworkmodel van Lencioni.

  • Hans Kets

    Motiveren, doorvragen tot de kern, flow in teams
  • Selmar Wesselink

    Werkplezier, respectvol confronteren, doen wat nodig is
Eerlijke reflectie, dynamische werkvormen,
buiten de comfortzone.
Gerard Roelofs | Universiteit Twente