doorpaksessie open inschrijving
Cursus persoonlijk leiderschap

 • * ervaringsgerichte kennismaking met 'doorpakken in teamwork'
 • * diverse groep met max. 16 deelnemers
 • * enerverende kennis- en netwerksessie incl. lunch
Inschrijven doorpaksessie
doorpaksessie open inschrijving

Aan de slag met de cursus persoonlijk leiderschap en leidinggeven

De doorpaksessie is een ervaringsgerichte kennismaking met teamwork en leiderschap. Je krijgt inzicht in disciplines voor het creëren van een gezonde organisatie en de belangrijkste principes van teamwork.

Deelnemers aan onze doorpaksessies hebben veelal een leidinggevende of (aan)sturende rol in het onderwijs en het sociaal domein.

Een enerverende ochtend inclusief uitgebreide lunch

De sessie duurt van 9.30 – 12.30 uur, incl. een uitgebreide lunch. Je krijgt een schrijfblok + pen en hoeft verder niks mee te nemen. We geven op een luchtige en enerverende wijze invulling aan de sessie. Mogen we jou welkom heten? Meld je dan aan en neem gratis een introducé mee.

Investering: € 150 (vrij van BTW) incl. lunch + gratis introducé

Inschrijven

doorpaksessie

Concreet resultaat

Je maakt op ervaringsgerichte wijze kennis met Dé vijf frustraties van teamwork en met Doorpak BV. We bieden je een praktisch handvat waarmee je een frustratie ook kan ombuigen naar een succes met de cursus leidinggeven. Als je ervoor kiest om met een gerichte doorpakactie de deur uit te gaan, zijn we jouw stok achter de deur. De doorpaksessie is bovendien een mooie gelegenheid tot netwerken.

De coaches

Hans Kets & Selmar Wesselink zijn organisatiepsycholoog en teamcoach. Ze hebben veel ervaring met het begeleiden van teams en organisaties en putten daarbij ondermeer uit NLP, Systemisch werk en Transactionele Analyse.

Voor meer achtergrondinformatie bezoek de pagina: de opleiders

 • Hans Kets

  Motiveren, doorvragen tot de kern, flow in teams
 • Selmar wesselink

  Selmar Wesselink

  Werkplezier, respectvol confronteren, doen wat nodig is
"Direct inzetbare acties"
Stefan Oostra Gemeente Weststellingwerf

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren en neem nuttige bagage mee in toekomstige situaties. Praktisch, fijne sfeer, dichtbij mijn eigen werksituatie en direct inzetbare acties voor mijn situatie en leidinggevende rol!

"Heerlijk als alles op z'n plaats valt"
Roland Nieuwenhuis AlienTrick

Elke opleidingsdag vielen er kwartjes die ik gelijk heb ingezet in de praktijk. Op de laatste trainingsdag viel alles op z’n plaats en was de cirkel voor mij rond. Een heerlijk gevoel. Ik heb al mijn doelen gerealiseerd. Dank je Hans en Selmar!

Roland Nieuwenhuis (Projectmanager Motion, Alien Trick)